Welkom Op Onze Website !!

Welkom Op Onze Mobile Website !!

Beoordeel dit water...

Kwaliteit viswater?: 95% - 57 votes
Wat vind je van het beheer?: 98.91% - 57 votes
Wat vind je van de stekken?: 90.05% - 57 votes
Wat vind je van het sanitair?: 80.3% - 57 votes
Wat vind je van de omgeving?: 85.21% - 57 votes
Wat vind je van het visbestand?: 87.04% - 57 votes
Zwaarste vis gevangen op dit water?: 80.25% - 57 votes

Totaal score:

Windmill-Lake

Windmill-Lake

Betaalwater Windmill Lake Op deze pagina vind je info over dit water. De meeste info komt van de website : http://www.windmill-lake.nl/ en https://www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/windmill-lake Opmerkingen kunnen jullie steeds geven onderaan de pagina .
Betaalwater Windmill Lake Op deze pagina vind je info over dit water. De meeste info komt van de website : http://www.windmill-lake.nl/ en https://www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/windmill-lake Opmerkingen kunnen jullie steeds geven onderaan de pagina .
88 out of 100 with 399 ratings

 

Betaalwater Windmill Lake

Op deze pagina vind je info over dit water.

De meeste info komt van de website : http://www.windmill-lake.nl/ en https://www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/windmill-lake

Opmerkingen kunnen jullie steeds geven onderaan de pagina .

Het Meer

Info   

Op een steenworp afstand van het bekende Franse pretpark Le Pal ligt de Franse droom van Anton en Diane, een Nederlands ondernemersechtpaar dat sinds 2005 in Frankrijk op het prachtige Windmill Lake domein woont en werkt. Het domein blinkt uit in rust, schoonheid, service en een prachtig karperbestand! Het grote meer is zo'n 2,5 hectare groot en telt maar liefst 5 eilandjes. Direct aan het water vindt u een tweetal accommodaties: een prachtige 2-persoonslodge op stek 1, en een royale 4-persoons stacaravan op stek 4. Daarnaast is er tevens de mogelijkheid om op stek 2 of 3 een 2-persoonscaravan te laten plaatsen op uw stek. Het visbestand telt ongeveer 120 karpers, een mooie afwisseling tussen schub-, spiegel- en graskarpers waarbij de grootste vis bij zijn laatste vangst 45,5 pond woog in mei 2014. Het gemiddeld gewicht van de vangsten in 2013 lag rond de 26 pond, en weken waarin meerdere dertigers worden gevangen zijn eerder regel dan uitzondering. Naast het karperbestand zwemmen er enkele steuren op het water, en een mooi roofvisbestand met diverse metersnoeken. Bij een exclusieve afhuur van het gehele water voor u en uw gezelschap mag u hier met kunstaas op vissen! Op het domein ligt tevens een kleiner kweekmeer waar u perfect met de pen kunt vissen op kleine karper, actie is daar (bijna) gegarandeerd. Niet alleen voor de karpervisser leuk tijdverdrijf, maar ook de perfecte mogelijkheid om jeugd of beginnende vissers de fijne kneepjes van de hobby bij te brengen.

Het meer en de ligging
Windmill Lake is geheel afgesloten van de buitenwereld, en biedt u een oase van rust waar u veilig en ongestoord kunt genieten van een heerlijke visvakantie. Mocht u toch de behoefte hebben aan bedrijvigheid: op het domein is draadloos internet beschikbaar, en elke stek is voorzien van een stroomaansluiting (tegen betaling). Daarnaast kunnen op korte afstand leuke uitstapjes worden gemaakt, waarvan het pretpark Le Pal de meest bekende is. Kortom: niet alleen voor de serieuze visser is Windmill Lake een prima keuze, maar ook niet-vissende vrienden en gezinsleden zijn van harte welkom op het domein. Als kers op de taart bieden de eigenaars Anton en Diane de mogelijkheid om het ontbijt, de lunch en het diner voor u te verzorgen. Met ruime horecaervaring bij beiden kunnen we u deze services uit eigen ervaring van harte aanbevelen. U kunt alle maaltijden zowel op uw stek bezorgd krijgen, alsook in het gezellige restaurant.

Faciliteiten
Een apart dames- en heren douche, wastafel en toilet voorzien van biologische shampoo, handzeep etc.. Draadloos internet is op het gehele domein gratis beschikbaar. Op de stekken 2 & 3 is tevens een stroompunt beschikbaar. Windmill Lake biedt, naast overnachting in uw eigen tent, een drietal slaapaccommodaties:

Caravan (2-persoons)
De caravan is op stek 2 & 3 te plaatsen. Deze is voorzien van een 2-persoonsbed en kleine keuken inclusief kookgas en stroom, maar exclusief linnengoed, schoonmaakkosten, douche en toilet.

Chalet (2-persoons) op stek 1
2-persoonschalet op stek 1 met overdekte veranda. Deze is voorzien van een living, keuken met kookgas, koelkast en slaapgelegenheid voor 2 personen, exclusief beddengoed. Het chalet beschikt over een stroomaansluiting, niet over een wateraansluiting. De douche- en toiletvoorzieningen staan echter op korte afstand van het chalet.

Stacaravan (4-persoons) op stek 4
Nette 4-persoons stacaravan met overdekte veranda. Deze is voorzien van een ruime living, keuken met kookgas, koelkast en een tweetal slaapkamers (1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met 2-persoonsbed) inclusief beddengoed. In de stacaravan is een toilet beschikbaar, echter geen douche.

Prijzenoverzicht
Op Windmill Lake is het mogelijk om een gehele week te reserveren. Onderstaand vindt u de tarieven...

Week (zaterdag-zaterdag)

Visser € 295,-
Niet-visser € 60,-
Exclusieve afhuur van de gehele bestemming excl. accommodaties € 1.055,- (let op: extra bijkomende niet-vissers worden in rekening gebracht)
2 pers. caravan op stek 2 & 3 € 135,-
2 pers. chalet op stek 1 € 215,-
4 pers. stacaravan op stek 4 € 350,-
Windmill Lake is niet erg geschikt voor het meenemen van kleine kinderen (<10 jaar) in verband met het ontbreken van speeltoestellen en de relatief beperkte grootte van het domein.

Windmill Lake - Services
Op locatie verkrijgbaar

Materiaal

Stroom op de stek € 27,50
Voortent voor 2 pers. caravan € 45,-
Extra gas voor de verwarming van de accommodaties € 25,-
Huur Anatec Monohul voerboot incl. 2 accus per week € 70,- (borg € 100,-)
Ontbijt / Lunch

Pistolet € 0,75
Pistolet kaas, ham, salami of paté € 2,00
Pistolet gezond € 3,75
Pistolet gekookt ei € 2,25
Pistolet gebakken ei € 2,50
Pistolet tonijn salade € 3,50
Pistolet ham/kaas of kaas/salami (warm) € 2,75
Pistolet kaas tom.ui (warm) € 2,75
Pistolet kaas (warm) € 2,25
Diner

Kipsaté met friet of rijst en kroepoek € 12,50
Halve kip met friet of gebakken aardappels en salade € 12,50
Shourma schotel, friet, salade, pitabroodje en knoflooksaus € 12,50
2 broodjes hamburger speciaal, friet en salade €12,50
Macaroni schotel met salade € 12,50
Lasagna schotel met stokbrood & kruidenboter € 12,50
Hollandse pot, gehaktballen, aardappels en groente € 12,50
Spare-ribs met friet of gebakken aardappels, salade en saus € 12,50
BBQ pakket: kip shaslick, spare-ribs, merquesworstjes, aardappelsalade, komkommersalade, stokbrood, kruidenboter en pindasaus € 17,50
Weekmenu excl. BBQ (zaterdag t/m vrijdag) op uw stek bezorgd of in onze bistro met op vrijdag avond een dessert € 85,00
Weekmenu incl. BBQ (zaterdag t/m vrijdag) op uw stek bezorgd of in onze bistro met op vrijdag avond een dessert € 90,00
Op Windmill Lake is een ruime selectie klein materiaal voor de karpervisserij aanwezig.