Welkom Op Onze Website !!

Welkom Op Onze Mobile Website !!

Beoordeel dit water...

Kwaliteit viswater?: 28.8% - 25 votes
Wat vind je van het beheer?: 52.63% - 24 votes
Wat vind je van de stekken?: 49.54% - 24 votes
Wat vind je van het sanitair?: 59.21% - 24 votes
Wat vind je van de omgeving?: 40.13% - 24 votes
Wat vind je van het visbestand?: 13.92% - 24 votes
Zwaarste vis gevangen op dit water?: 59.71% - 24 votes
tussen 10kg en 15kg

Totaal score:

Old Pollard Lake

Old Pollard Lake

Betaalwater Old Pollard Lake Op deze pagina vind je info over dit water. De meeste info komt van de website : http://www.carpconnections.nl/ Opmerkingen kunnen jullie steeds geven onderaan de pagina .  
Betaalwater Old Pollard Lake Op deze pagina vind je info over dit water. De meeste info komt van de website : http://www.carpconnections.nl/ Opmerkingen kunnen jullie steeds geven onderaan de pagina .  
43 out of 100 with 169 ratings

 

Betaalwater Old Pollard Lake

Op deze pagina vind je info over dit water.

De meeste info komt van de website : http://www.carpconnections.nl/

Reacties en Ratings kunnen jullie steeds geven onderaan de pagina .

 

Het Meer

Info   

Old Pollard lake is gelegen in een vallei van de Franse Ardennen, Noord Frankrijk.
Het water telt 3 hectare, het bodemverloop is schoon en glad tot zo ‘n 1,5 tot 2 meter diep, de oevers van bomen voorzien, veelal elzen en knotwilgen.
De stekken zijn slim gestoken gezien de grillige vorm van het water, bieden voldoende ruimte om met 3 hengels te bevissen!
Met zijn Nederlandse beheerder, geringe reisafstand en fraaie ligging in combinatie met een uitstekend visbestand, is dit water een uitstekende keuze vooral voor weekenden en midweek!
De accommodaties en faciliteiten nodigen uit om eens met uw partner op stap te gaan voor een korte sessie.

Faciliteiten

De faciliteiten zijn netjes, praktisch en schoon. De sanitaire groep bevindt zich achter stek 1. Er is een sanitaire unit voorzien van toilet, douche, wastafel en elektriciteit. Een wasmachine en koelkast/diepvries zijn voorhanden. Stek 1 , 2 en 3 zijn met de auto bereikbaar. Naar de stekken 4,5 en 6 wordt u met tractor en platte kar gebracht. Het terrein is volledig omheind en de eigenaar is het grootste deel van de week aanwezig en overnacht ook op het terrein. Een ruime parkeerplaats biedt veilige parkeergelegenheid. Old Pollard Lake voert een eigen aasmerk, Pollard Baits welke in de winkel te koop zijn, evenals klein materiaal. Onthaakmat, schepnet en weighsling worden beschikbaar gesteld derhalve zijn deze materialen indien zelf meegebracht om overdracht van visziektes tegen te gaan niet toegestaan.

 

Geef hieronder uw comments en rating over dit water